Audioguide app

Pensiune și apartamente Horizont *** – Csalóka

Pensiune și apartamente Horizont *** – Csalóka

535600 Székelyudvarhely / Odorheiu Secuiesc
str. Szeles János nr. 6
Mobil: 0040-740-354.012
office@horizontweb.ro, www.horizontweb.ro

În locurile de cazare cu legende oaspeții pot cunoaște legendele locale, eroii acestora, cu întâmplările lor extraordinare, misterioase. Pensiunile, locurile de cazare și-au ales o legendăcare se leagă de locul respectiv, ori de persoana, pe care o simt apropiați de ei. Oaspeții au parte de meniuri speciale și se găsesc obiecte legate de legendă, se recomandă și familiilor cu copii. În catalog aceste cazări sunt marcate cu simboluri aparte.
Legendariul Ținutului Secuiesc are ca scop păstrarea valorilor, din ea făcând parte Parcul MiniTransilvania, legendele prelucrate și astfel accesibile și contemporanilor, editate în cărți,
hărți și desene animate. Munca lor se bazează pe colecția lui Orbán Balázs, dar ei înșiși au descoperit și colectat legende. Echipa lucrează de aproape de zece ani, au reușit să facă cunoscut această lume a basmelor specifice în Europa, și chiar și în Hollywod le-au fost prezentete filmele de animație.
Pensiunile odorheiene sunt parteneri în acest proces depăstrare a valorilor, prezentând câte o legendă. Intrați în această lume, cazați-vă într-una din pensiunile cu legende, și degustați mâncărurile inspirate din legende.