Audioguide app

Fii ambasadorul orașului Odorheiu Secuiesc!

Fii ambasadorul orașului Odorheiu Secuiesc!

Căutăm pe acei cetățeni din Odorheiu Secuiesc, care pot ajuta la promovarea bunului nume al orașului – ești unul dintre ei?

Pentru a promova orașul Odorheiu Secuiesc și ofertele turistice, pentru a sprijini antreprenorii noștri care activează în domeniul ospitalității și pentru a utiliza pe deplin oportunitățile asociate creșterii turismului, biroul Szinfotour împreună cu Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc va anunța și lansa în 2021 programul denumit ”Fi ambasadorul orașului Odorheiu Secuiesc!”

În programul nostru facem apel la toți care au origini în Odorheiu Secuiesc. Scopul nostru este de a crește numărul turiștilor veniți în oraș, făcând apel la câți mai mulți oameni care au origin în Odorheiu Secuiesc cu rugămintea să răspândească în lume, oriunde trăiesc, buna reputație a orașului nostru, să recomande cunoscuților, prietenilor, colegilor programele noastre, ofertele din Odorheiu Secuiesc și să-i convingă, că merită să ne viziteze cât mai curând în următoarea perioadă.

Facem apel la toți cei vizați de acest program și care acceptă această solicitare să devină ambasadori ai orașului, să aducă cu ei sau să trimită în Odorheiu Secuiesc câți mai mulți oaspeți, turiști.

 

Pot deveni ambasadorii noștri toate acele persoane, care prin activitatea lor proeminentă au răspândit bunul renume al orașului, îndeplinesc un rol hotărâtor în comunitatea noastră actuală și sunt mândri de acest oraș secuiesc, unde și-au petrecut copilăria, anii de școală, și au legat prietenii. Pot fi ambasadorii lui Odorheiu Secuiesc toți cei, care cunosc valorile acestui oraș și sunt bucuroși să le promoveze în public, în același timp putând recomanda și un program de vizită întocmit de noi.