Audioguide app

ÁLLÁSHÍRDETÉS

ÁLLÁSHÍRDETÉS

Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda – SZINFOTOUR

versenyvizsgát hirdet munkaszerződéses állás betöltésére, meghatározatlan időre
(teljes munkaidős állás, 8 óra/nap, 40 óra/hét):

1 turisztikai referens

Részvételi feltételek:
– középfokú végzettség, érettségi diplomával
– minimum 3 év szakmai régiség
– előnyt jelent a turizmusban szerzett tapasztalat
– előnyt jelent az angol nyelv ismerete

Az 1336/2022-es számú kormányhatározat 15. számú cikkelye értelmében, a meghatározott valamint a meghatározatlan időtartamra meghirdetett állások megpályázására a jelentkezők a következő általános feltételeket kell teljesítsék:
• román állampolgársággal rendelkezik, Európai Unióhoz, Európai Gazdasági Övezethez tartozó ország vagy a Svájci Államszövetségnek az állampolgára;
• ismeri a román nyelvet, szóban és írásban egyaránt;
• rendelkezik munkaképességgel az 53/2003. sz. törvény (Munka Törvénykönyv) rendelkezéseinek megfelelően;
• az egészségi állapota megfelelő a megpályázott állás betöltésére, amit a családorvos vagy egy illetékes egészségügyi intézmény által kiállított orvosi bizonyítvánnyal tud igazolni;
• a meghirdetett állás követelményeinek megfelel, végzettség, szakmai régiség, illetve egyéb más feltételek tekintetében.
• nincs végleges ítélete az emberiség ellen elkövetett, állam vagy hivatalos szervek elleni, szolgálati vagy szolgálattal kapcsolatos, az igazságügyi eljárások megakadályozása, csalás, korrupciós bűncselekedetek szándékos elkövetése miatt, ami összeférhetetlenné teszi az állásban kifejtett tevékenységek gyakorlásában, kivéve azt az esetet, ha rehabilitációban részesült;
• nem tölt olyan büntetést, amellyel eltiltották a hivataltól, a foglalkozástól, a kereskedelemtől vagy a bűncselekmény elkövetéséhez használt tevékenységtől, illetve nem áll olyan biztonsági intézkedés hatálya alatt, amellyel eltiltották a hivataltól vagy a foglalkozás gyakorlásától.
• nem követett el a 118/2019-s Törvény 1. cikkelyének (1) bekezdésében említett bűncselekményeket (szexuális bűncselekmények, személyek kihasználása vagy kiskorúak elleni bűncselekmények), valamint a 76/2008 Törvénnyel kiegészített a 35. cikkelye (1) bekezdés, h) pontnál említett bűncselekményeket.
A versenyvizsga időpontja:
2023 május 8, 10:00 óra (írásbeli vizsga).
A szóbeli vizsga időpontja az írásbeli vizsga eredményhirdetése után lesz közzétéve.

Helyszín: Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda – SZINFOTOUR székhelye, Kossuth Lajos utca 20. szám.

A beiratkozási iratcsomókat Székelyudvarhelyi Ifjúsági és Turisztikai Információs és Tanácsadó Iroda székhelyén kell letenni, az eredeti dokumentumok kíséretében, a hirdetés megjelenésétől számított 10 munkanapon belül, vagyis 2023. április 27-ig.

A jelentkezési iratcsomóra vonatkozó információk, valamint a könyvészet megtekinthető a hivatalos honlapon: www.tourinfo.ro, valamint az iroda hirdetőtábláján.
Bővebb felvilágosítást az iroda székhelyén kaphatnak az érdeklődők. (Tel.: 0751-126278).

Székelyudvarhely, 2023. 04. 11.

Orbán Melinda