Audioguide app

Légy Székelyudvarhely nagykövete!

Légy Székelyudvarhely nagykövete!

Olyan székelyudvarhelyieket keresünk, akik segítenek vinni a város jó hírét – te is köztük vagy?

Székelyudvarhely, illetve a város turisztikai ajánlatainak népszerűsítése, a vendéglátás területén tevékenykedő vállalkozóink támogatása, az idegenforgalom növekedésével együtt járó lehetőségek maradéktalan hasznosítása érdekében a Szinfotour iroda a Városházával közösen 2021-ben meghirdeti, és útjára indítja a Légy Székelyudvarhely nagykövete! elnevezésű programját.

Programunkban felhívással fordulunk a városból elszármazott székelyudvarhelyiek irányába. Célunk növelni a városba érkező turisták számát azáltal, hogy minél több, a nagyvilágban élő székelyudvarhelyit megszólítunk, és felkérjük őket, hogy vigyék, terjesszék városunk jó hírnevét, programjainkat, Székelyudvarhely ajánlatait ismerőseik, barátaik, munkatársaik körében, mondják el mindenkinek, hogy érdemes az elkövetkező időszakban ellátogatni településünkre. A program által megszólított, és a felkérést elvállaló, ezáltal a város nagykövetévé váló személyeket arra kérjük, hogy hozzanak magukkal, illetve küldjenek Székelyudvarhelyre minél több vendéget, turistát.

Nagyköveteinkké válhatnak mindazon személyek, akik példamutató munkásságukkal jó hírét vitték városunknak, jelenlegi közösségükben meghatározó szerepet töltenek be, és büszkék a gyerekkorukat, az iskolás éveiket, az igazi barátságokat is jelentő, az azt meghatározó székely városra. Nagykövetei lehetnek Székelyudvarhelynek mindazok, akik ismerik városunk értékeit, és szívesen vállalják azok nyilvános népszerűsítését, ugyanakkor egy általunk összeállított programlehetőséget is ajánlhatnak.