Audioguide app

Regisztrálj most Székelyudvarhely nagykövetének!

Regisztrálj most Székelyudvarhely nagykövetének!

A szíveden viseled Székelyudvarhely sorsát? Tennél valamit a városodért?  Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és legyél te is nagykövet!

Székelyudvarhely, illetve a város turisztikai ajánlatainak népszerűsítése, a vendéglátás területén tevékenykedő vállalkozóink támogatása, az idegenforgalom növekedésével együtt járó lehetőségek maradéktalan hasznosítása érdekében a Szinfotour iroda a Városházával közösen 2021-ben meghirdeti, és útjára indítja a Légy Székelyudvarhely nagykövete! elnevezésű programját.

Nagyköveteinkké válhatnak mindazon személyek, akik példamutató munkásságukkal jó hírét vitték városunknak, jelenlegi közösségükben meghatározó szerepet töltenek be, és büszkék a gyerekkorukat, az iskolás éveiket, az igazi barátságokat is jelentő, az azt meghatározó székely városra. Nagykövetei lehetnek Székelyudvarhelynek mindazok, akik ismerik városunk értékeit, és szívesen vállalják azok nyilvános népszerűsítését, ugyanakkor egy általunk összeállított programlehetőséget is ajánlhatnak.

Ha úgy érzed, megfelelsz ezeknek az elvárásoknak, töltsd ki, és küldd be a fenti űrlapot, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot! Ha valamiért nem működne az űrlap, ide kattintva is elérheted.